Снощи сива 147ца с номер СА 0101 или нещо подобно на паркинга на арена младост.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеБез право да отричаш щото неска зареждаше газ на черната в Новозагорско"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ нея да, тя е ежедневка вече, но червената не я карам вече по пътищата......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщениеЕдна клубна 155-ца е прекарала миналия уйкенд в Несебър.
П.П.
Сори за качеството на снимката, ама в полеви условия е така
Дано някой успее да се саморазпознаеняколко дни подред спирах там. Бях отседнал в Равда, но често ходехме до Несебър и Слънчев бряг. Добре си ме изловил
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПринуден съм да отрека - от седмица не съм стъпвал в СФ.....а и червената вече не я карам по улиците, че е много нелегална.....Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеНе седанче беше.!
Бат' Валжо (valjo) май за работа се беше устремил, тая сутрин в Дружба към 10 и 30 . Беше привързал четината в опашка, баси! Ентелегенция.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Имах гости от Павликени. Ти кажи какъв беше тоя мотор дето го вози в ремаркето.Нещо мурбо ми се видя :P
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment